Direct contact: 038 - 477 1727
lines

Opslag

Gelijkvloerse opslag

Covatra beschikt over zes loodsen met in totaal 7.000 m² overdekte ruimte voor gelijkvloerse opslag. Wij bieden onze opdrachtgevers daarmee droge, schone en veilige storage van hun goederen o.a. in containers en big bags op pallets.

Containeropslag

Covatra heeft containers beschikbaar met of zonder archief-indeling van 20 ft met een afmeting van lxbxh (m) 5.9 x 2.3 x 2.4. Met die capaciteit van 13.5 m² vloeroppervlakte en 32.5 m³ inhoud zijn ze bij uitstek geschikt voor o.a. archieven, inboedels en andere langdurige opslag.

Onze klanten zijn vrij in het bepalen van de aard van de goederen (mits geen gevaarlijke stoffen, wapens of bij wet verboden goederen) en de indeling van de containers.

Silo-opslag

Covatra biedt naast oppervlakte-storage haar opdrachtgevers ook de mogelijkheid voor opslag in silo’s. Wij beschikken over in ruim 700 m³ siloruimte, verdeeld over 9 silo’s van 80 m³.

Vrije opslag op buitenterrein

Covatra beschikt op bedrijventerrein Zwarte Water in Hasselt ook over 20.000 m² buitenterrein voor vrije opslag van goederen naar eigen keuze, mits geen gevaarlijke stoffen, wapens of andere bij wet verboden goederen.

Contact


038 - 477 1727
info@covatra.nl